Sylvia

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Sylvia - 23 februari 2011 16:30

   Njöt av en ledig dag med barnen igår, även om man stundtals undrade om det inte varit lugnare på jobb! Oliver hade en klasskompis hos sig 9:30-14, de lekte jättefint och det är aldrig något snack utan att lillebror får hänga på, men tre killar hörs och märks i sin lek. Där en stund på förmiddagen lyckades jag ändå fånga gårdagens första lilla "nu"! Jag hade planerat att baka kladdkakemuffins för på lördag ska vi ha en träff med Jonas sida av släkten. Fasade lite över att ha tre barn som skulle trängas vid min sida och bråka om vem som skulle få "slicka skålen". Men jag fick baka mina muffins helt ostörd...och gissa vem som slickade skålen? JAG! I lugn och ro fick jag bakat och utan att stressa vidare passade jag på att stanna upp och njuta av stunden, doften från ugnen och smaken av smeten!


   När kompisen åkt hem fick vi några timmar i rastlöshetens tecken. Barnen skulle bli hämtade av farfar vid fyratiden för att spendera natten hos farmor och farfar. De tyckte minuterna segade sig fram och passade på att tetas med varandra, och mig, under tiden...suck! När farfar hämtat mina små prinsar...hm...bytade jag om och tog mig in till stan. Mötte upp Jonas för att ha en middagsdate på Maria Tapasbar på Mariatorget. Här kom gårdagens andra lilla "nu"! Maria Tapasbar är en väldigt liten och söt spansk restaurang (även ett hotell). Där är lagom, lite mysigt trångt, servicen var perfekt och maten är ju i sig lite "gullig" när den kommer in i sina små portionsskålar. Kom på mig själv att verkligen sitta och iakta alla små detaljer i inredningen och verkligen suga in lugnet.


                                 


   Gårdagen slutade med att vi båda sjönk ner trötta och mätta i soffan med en massa flisfiltar och kuddar. Vi såg någon halvtaskig film som Jonas spelat in vid något tillfälle, men det gjorde inte så mycket att det inte var den bästa filmen jag sett. Det kändes bra att få denna kväll ihop.


   Barnen har ännu inte kommit hem. De är på Busfabriken med farmor och farfar och några vänner till dem och deras barnbarn. Ikväll ska jag hem till en gammal kompis för en tjejträff och det ska bli trevligt.

                                  

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards