Sylvia

Alla inlägg den 29 juni 2018

Av Sylvia - 29 juni 2018 20:28


Härliga fredag....

Solen skiner, det är fredag och det är bara en vecka kvar till semester..

MEN

...bäst av allt är att min stora fina påg är hos mig. Den lille fisen är i Bromölla på fotbollscup och honom ska jag köra och hälsa på imorgon.


Hela dagen idag har känts bra på alla plan. På jobb har det varit mycket hela veckan och ibland känns det som för varje sak jag bockar av kan jag lägga till två. Men framåt eftermiddagen idag kändes det ändå som det ska räcka med en vecka till för att få hyfsat koll innan jag går på semester.

Att få hem Oliver fyllde hela mig med energi och glädje. Det gäller dock att sansa sig och inte låta känslorna spela över.

Vi snackar om en tonåring här!! Som, om du frågar honom, har världens jobbigaste och pinsammaste morsa! Så även om JAG ville kramas, knipa så där mysigt i hans kinder och titta på honom löjligt länge som man vill när man inte sett någon på ett tag...så fattar ni såklart att vi snackar om EN kram och inget mer!

Så vad göra...jo jag körde och köpte favoritgodis och sushi till oss. Vi åt tillsammans och jag är tacksam över de minuterna.

Han är här iallafall!!





Jag har tidigare berättat att jag fortfarande kör med vinterdäck på bilen. Men förra månaden handlade det väldigt mycket om cyklar. Min, som fick nya däck för fantasisummor och så har jag fått köpa en begagnad cykel till Oliver då han inte kan ha moppen hos mig mer.

Så denna månaden var det hög tid för ge lite kärlek åt bilen. Mitt tågkort är dessutom slut och jag vill inte köpa nytt nu inför semestern så jag har kört till jobb tre dagar denna veckan och så blir det hela nästa. Det blir många mil i helgen till Bromölla både lördag och söndag och då vill jag inte köra med vinterdäck (även om de är utan dubbar). Idag, i sista minuten, tog jag mig i kragen och ringde och bokade tid. Tur som jag hade kunde de hjälpa mig redan ikväll.


När jag ändå hade ångan uppe körde jag till Gåsebäck och fick tvättat bilen så nu glänser den som om den var alldeles ny igen. Dessutom har min pärla fått full tank vilket inte har hänt på tre år! Snacka om kärlek.

Nu myser Olli på sitt rum och jag på balkongen. Jag har försäkrat mig om att Melvin har det toppen och alla fotbollskillarna har jättekul. De sover i ett klassrum på en skola och spelar boll, badar och hänger tillsammans. De är två lag och båda leder sina grupper efter fyra matcher och lika många vinster efter dagens spel.

Lånar bild från dig Jimmie!

Det ska bli sååå kul att köra dit imorgon. Dels för att det blir en avstickare tvärs över Skåne till ett ställe jag aldrig varit på tidigare, dels för att pappa hänger med på utflykten och givetvis för möjligheten att få krama min andra tonåring så mycket jag bara får och kan.

Jag är så glad idag.

Trevlig fredag!

Kram

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards