Sylvia

Alla inlägg den 25 juli 2016

Av Sylvia - 25 juli 2016 19:30


Hej fina ni...

Jag har varit hög på ruset av att ha semester och få njuta av vilan och mina barn. Som jag skrev igår har vi haft sköna och fina dagar och än är det inte slut.


Men det har även varit den värsta månaden som ensam. Sommarlata dagar på stranden har hållit den värsta ångesten på avstånd. Men idag tog den tag i mig! Då gäller det bara att andas lugnt och inte falla...inte när barnen är här.

Juli skulle visa sig bli en tung månad, ekonomiskt (mycket pga flytten innan allt faller på plats). Att dessutom ha semester med allt vad det innebär kunde ju inte bli mer än ett ekonomiskt haveri. Jag har levt på mina sparpengar sedan mitten av månaden och det känns tungt. Mina sparpengar som jag håller hårt i för jag vet...allt för väl...att jag aldrig kan fylla på det kontot i samma takt som de nu rinner ut.


Det är konstigt hur det kan bli när dessa dagar kommer...dessa dagar då allt bara rämnar.

Helt plötsligt gick solen i moln, Melvin ville inte till stranden, alla kompisar är iväg och Oliver blev rastlös och bufflig på ett sätt som en tonåring kan bli. Obarmhärtigt nog med frågor som tar hårt...alltid...men såklart mer idag! Jag tömde brevlådan som jag inte gjort på några dagar och där låg tråkiga brev. Min ömmande läpp har utvecklats till ett munsår som gör ont...ja...idag är det inte mycket som känts rätt.


Jag försökte hitta på något att göra med killarna idag. Men det är inte så lätt. Jag googlade på sommarrodel på kungsbygget men häpnade över priserna. Det skulle bli en halv förmögenhet för oss tre...plus bensinpengar. Killarna verkade inte så jättetaggade, jag hade kunnat pusha på..men i detta läget avstod jag. Vi ska ju till Liseberg med kusinerna senare i veckan.

Tårarna bränner bakom ögonlocken. Andas! Jag visste att det skulle bli tufft. Och nu är jag där.


En tung värk i huvudet har plågat mig sedan jag vaknade, kanske väderomslag eller bara smärta för att allt annat ändå gör så ont idag..hjärtat, själen...allt!

Pengar är inte allt - men mycket.

Dessutom börjar jag se slutet på dagarna som vi ska ha tillsammans, jag och grabbarna. Jag vill att de ska ha haft fina semesterdagar med mig. På fredag är våra två semesterveckor slut och två långa veckor utan dem väntar! Som tur är börjar jag jobba igen på måndag.


Utan vetskap om mitt välbefinnande idag fick vi iallafall frukostbullar och blommor levererade i förmiddags.


Tack D!

Jag skickar ut massor av cyberkramar till er och hoppas få många tillbaka - idag behöver jag dem :)

KRAM
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards