Sylvia

Alla inlägg den 1 juni 2015

Av Sylvia - 1 juni 2015 21:02

Äntligen - den första sommarmånaden är här!


Har sovit otroligt dåligt inatt. Ovanligt för att vara mig. Jag brukar somna som en stock, sova djupt hela natten och ändå vakna och känna mig så trött. Jag bär på många tankar och känslor som måste benas ut och beslut ska fattas.

Idag har det varit en väldigt spännande och intensiv dag på jobb. Tio tillträden till tio olika bostäder gick av stapeln idag. Nio av dem på vårt kontor.


Tio glada köpare fick nycklarna till sina nya boende. En pirrande och glädjefylld dag. Allt gick bra och smidigt med alla banker.

Stannade kvar i stan efter jobb innan vägningen. Chilla fick stanna hemma idag och pappa gick ut med henne mitt på dagen. Strosade runt och letade skärp utan resultat. De skärp jag har är megastora.

Vägdag idag alltså. Det var plusminusnoll förra veckan. Idag rörde det på sig igen. Trots våffla med nutella igår :)






Nu är jag 0,3 kg från mitt mål! Om jag nu ska stanna på min utsatta målvikt. Tills nästa måndag då jag träffar coachen igen ska jag bestämma mig.

Jag körde genom Pålsjö skog och till minneslunden på hemvägen. Det är väldigt, väldigt vackert där nu när allt är så grönt och fint. Men också så väldigt, väldigt sorgligt. Jag undrar när jag ska ge mig tid att sörja, våga känna efter och bearbeta.



Skönt att denna dagen också är slut!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards