Sylvia

Alla inlägg den 20 maj 2015

Av Sylvia - 20 maj 2015 18:53

Hej på er!

Så himla najs att det redan är onsdag. Inget stressande efter jobb idag så jag gjorde killarnas favoritmiddag (förutom tacos). Det är en så avancerad rätt som hemmalagade chicken nuggets ;). Ni vet mina gourmander ställer inte så stora krav, dock tar det lite tid och det blir lite extra disk men det är så gott. Jag köper utbankad kycklingfilé som bara ska stekas 3 min/sida. Doppar dem i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i pankoströbröd, kryddar och steker. Ugnsstekt potatis och bea till mmmmn....!


Något bättre väder idag eller? Inga störtskurar som igår iallafall. Kvällstidningarna skriver att det är bra väder för jordgubbarna för att de blir extra söta! Men vi människogubbar då? Vi blir f-n inte så söta av kyla och regn!

Min tröst!

Hoppas också på en underbar fin, solig och varm svensk sommar. Pappa har lovat ligga på stranden i år, som nybliven rydebäcksbo, och det mina vänner vill jag uppleva! Pappa var nog senast på en strand när vi var små och vi körde till Farhult och badade. Det var fina somrar det. Mamma gjorde stora goda matsäckar och vi tillbringade många sommarlovsdagar på stranden. Det vill säga när pappa var ledig och kunde köra oss. Mamma hade inget körkort.

Saknar mamma! Det närmar sig morsdag och det går ju inte att undvika. Det står i all reklam, på nätet och i skyltfönsterna. Första morsdag utan att ha en mamma att ge något till. Har kommit på mig själv några gånger nu att jag sett något som jag tyckt skulle bli en bra present till henne. Hon blev glad för allt! Hon tyckte alltid att jag hade så fina saker och det var lätt att välja ut något till henne. Känns väldigt ensamt och tungt. Det är nio månader och drygt två veckor sedan hon somnade in eller närmar sagt 290 dagar idag.










Nu ska jag ta mitt ludna troll och gå en lång promenad. Förresten går det väldigt bra med att lura i henne sin medicin. Dropparna luktar ve och fasa och hundars luktsinne är där ju inget fel på, men mamma scans köttbullar luktar ju inte så lite dem heller! Jag delar en köttbulle mitt av och droppar de åtta dropparna på snittytorna och låter det träcka in en stund. Hundar är ju som dem är när de får något gott så sväljer dem det nästan helt så hon hinner inte ens smaka vad det är. Perfekt i detta fallet :)



Dagens mellis! Jordgubbar och vaniljkvarg.

By the way... Idag har jag klickat hem min gå-i-mål-present från Stockholm. Något jag har spanat och längtat efter sedan februari tror jag. Den har äntligen kommit ut på marknaden och även sålt slut på de flesta webbsidor men idag hittade jag en till mig...lycka!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards