Sylvia

Alla inlägg den 18 april 2013

Av Sylvia - 18 april 2013 20:19

Från och till idag har det känts som om det var början till höst. Storm, sol, moln och regn. Kom tillbaka våren...


Båda killarna har tränat fotboll idag och då blir det lite körning fram och tillbaka. Melvin tog sig själv till sin träning tillsammans med Albin och hans mamma Lotta. Sen middag blev det också eftersom det var träning, så killarna har precis ätit!


Kroppen har nog börjat vänja sig vid dieten idag. Jag har inte varit fullt så hungrig. Tack för tipsen på FB! Jag bara testkör >God balans sen blir det back to GI. Det blir liksom en rivstart och en slags rensning av kroppen. Känns ok faktiskt. Huvudvärken har inte varit så intensiv idag heller men så har jag försökt att dricka mycket vatten.


Kommer ni ihåg att jag köpte ett startkit med smink från Pür minerals för några veckor sedan? Det var faktiskt riktigt bra och det märks på huden att den mår bra. Pudret har tagit slut så jag köpte nytt igår. Svårt att veta vilken nyans man ska köpa. Förhoppningsvis kommer man att få lite färg av solen inom snar framtid och då kan man ju inte ha för ljust puder. Det blev en nyans liiite mörkare på rekommendation från hudterapeuten på Len hud.


Ni vet hur många killar är.... Om man bytar gardiner, ändrar om bland prydnadssaker eller köper nya blommor, så brukar detta gå omärkbart förbi. Eller hur? Melvin tillhör inte dem! Han märker i stort sätt alla förändringar jag gör och kommenterar det gärna i positiva ordalag. Jag blir så glad när han gör det eftersom jag älskar inredning och gärna delar glädjen med någon. Idag har jag köpt en glasbruk till att förvara kaffekapslarna i. Jag var själv nöjd med resultatet. Det första Melvin ser när han kommer hem är glasbruken. Han säger "Wow vad fint mamma, det ser ut som en burk med minimuffins!" Det hade jag inte alls tänkt på, men det har han ju rätt i! Min goe lille påg.







Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards