Sylvia

Direktlänk till inlägg 31 maj 2017

Morsdag!

Av Sylvia - 31 maj 2017 23:09


Go'kväll...

Onsdagen är snart slut och den har passerat utan några sensationer.
Vi har mycket att stå i på jobb och ännu mer såhär i månadsskiftet med en hel drös med överlåtelser (tillträden).

Trots att det är en helt vanlig onsdag så är ingen dag helt vanlig längre. Inte nu sen Jesper kom in i mitt liv. Vi turas om att bo hos varandra och det är så härligt att veta att jag har någon att äta middag med och som vill höra om hur min dag varit och jag får höra om hans dag, vi tittar på TV tillsammans, promenerar med Chilla...bara myser av vardagen och känslan av att vara två.

Det är liksom vardagen som måste kännas bäst!




MORSDAG

Det var morsdag i söndags och det är med en hel del sorg jag "firar" den dagen numera. Jesper och Alma väckte mig med present på sängen. Så oerhört fint av dem. En fin box från Rituals. Tusen tack! Frukost serverades sedan på uteplatsen och sen väntade en dag med lite utflykter.




Första besöket gjordes i Höganäs på Lager 157 och därefter åt vi glass i hamnen vid Kvickbadet. Mmm...vilken god glass!


Tillbaka i Helsingborg körde vi genom Pålsjö skog till minneslunden. Jag ville tända ett ljus för mamma denna dag.

Minneslunden är så fridfull och lugn. Även om tårarna rann och det kändes tungt att vara där så känner jag att hon har det bättre där hon är nu.



Nästa stopp blev hos Linnea trädgården på Maria park. Jesper inhandlade en fin blomma till sin mamma, så det blev även ett litet stopp på hemvägen för att lämna den.

Väl hemma fick jag, Alma och Anton order om att hålla oss borta från köket. En överraskningsmiddag så här på morsdag var på G!


Det luktade sagolikt gott ända ut på uteplatsen där vi andra softade under tiden Jesper briljerade i köket. Det var värt väntan....


Köttfärsbiffar (innehållandes stekt bacon och dijonsenap), stekt lök, gräddsås och kokt potatis. Självklart med ättiksgurka och lingonsylt. Som vi åt....jösses SÅ gott! Husmanskost och en riktig söndagsmiddag får man ju säga :)



Jag och Alma stod för efterrätten. Jesper satte igång grillen bara för detta ändamål. Jag menar....vad gör man inte för två chokladälskare?!


Mmmmm......bananer fyllda med Marabou schweizernöt, inlindade i aluminiumfolie och lagda på en perfekt glödbädd i 10 min. Till detta serverade vi vaniljglass.

Gott eller gott eller GOTT!

En fin och mysig dag som ni förstår. Men ingenting är ju perfekt. Jag väntade hela dagen på två samtal som aldrig kom. Jag hade behövt höra deras röst. Jag hade velat bli uppmärksammad på morsdag av de två jag älskar så mycket och gör allt för. De tänkte väl inte på det antar jag! Jag får tjuva till mig någon extra kram på fredag när de kommer.

Ta hand om er!

Kram
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards