Sylvia

Alla inlägg under oktober 2016

Av Sylvia - 1 oktober 2016 22:42


Hej där...

Idag välkomnar vi oktober & tackar det ödmjukaste för septembers vackra dagar.


Oktober är höstens andra månad och Cancerfondens Rosa Bandets månad.


I år är Rosa Bandet designat av Alicia Vikander (läs mer HÄR).

I år känns det extra viktigt för mig att uppmärksamma kampanjen!

FUCK CANCER


Det har varit en något bättre natt rent host- och sovmässigt men "sjukdomskänslan" i kroppen är inte bättre. Ont överallt och så trött, andfådd och svag i kroppen. Tog en förmiddagstur med Chilla. Gick lite längre än jag tänkt för vädret var så underbart men jag fick sätta mig på en bänk efter stund för jag blev helt matt och yr.

Jag ringde till kvälls- och helgsmottagningen och rådfrågade lite. Jag fick en tid kl 17 då de ville kolla mina lungor. Lungorna var ok men bihålorna (som jag själv försökt kurera med Nasonex) visade sig vara dubbelsidig bihåleinflammation som förmodligen är bakteriell eftersom jag mår som jag gör. Fick penicillin så nu ska det väl ändå bli bättre!

Farmaceuten på apoteket gjorde min lördag :) Han skämtade och hade sig. Han var egentligen pensionär men frilansade ikväll (som han uttryckte det) och tyckte att jag skulle gå hem och göra som han skulle när hans pass var slut...ta en rejäl whisky!!

Haha...go gubbe!

Vården får mycket skit men ikväll får den högsta betyg av mig. Vänligt bemötande från telefonsamtal, läkarbesöket till apoteket. Jag hade tid kl 17:00 och 17:45 satt jag i bilen igen med min medicinpåse.


Min lördagsgodispåse :)

Efter en vecka med alldeles för lite rörelse, fel mat (rostebröd istället för riktig mat), choklad (farligt att läsa att det skulle lindra hosta) så visar vågen alldeles för mycket!

Jaaaa JAG VET...dumt att bry sig på just nu...men...


Det blev en väldigt enkel sallad till middag. Salladsblad, gurka, oliver, paprika, ost och stekt kycklingbacon.

Ser ut att smaka riktigt gott eller hur? Tyvärr kan jag inte säga att jag smakade något alls.


Sitter uppe lite längre ikväll för att hinna få i mig två doser av penicillinet. Är trött så det snurrar och huvudet gör ont, hela ansiktet och ner i nacken.

By the way!!!!

Köp ALDRIG en dvärghamster OAVSETT vad ert söta lilla barn än säger och hur vackert detta lilla söta barn än blinkar med sina långa, täta ögonfransar och fastän barnet betalar med egna pengar.

För just nu när jag är så där lite extra känslig (host, snörvel, atchjooo..)

Är "the most annoying sound" just en dvärghamster som springer som en galning i sitt hjul HELA kvällen och HELA natten.

  

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards