Sylvia

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2015

#mittljus

Av Sylvia - 30 oktober 2015 20:57

Hej där...

Så har de åkt till huset..mina fina pojkar!

Ikväll känns ensamheten som en klump i halsen. Jag försöker intala mig själv att veckan kommer gå fort och snart sjuder lägenheten av liv igen. Jag vet ju att det är så.


Gick en sväng på stan idag vid lunch. Helsingborgs city gör verkligen allt för att pynta vår stadskärna vid alla olika högtider. Det är så fint och gör iallafall mig glad!


Lönen har landat på mitt konto och tack för det. Som ni förstår har jag en höst- och vintergarderob som passar en tjej som vägde 18 kg mer förra hösten! Jag behöver verkligen köpa lite nytt och det får ske lite varje månad.


Nya jeans!




Så här ser det ut utanför min lägenhet nu!! Inte kul :(
Rydebäck växer så det knakar och jag måste säga...är det inte nog snart? Här ska det byggas bostadsrätter i flerfamiljshus, två våningar högt. Men bara med treor som störst. Inflyttning om ett år!

Själv letar jag med ljus och lykta efter en bostadsrätt, gärna radhus med en liten trädgård. Allt för att komma ner i månadshyra och för att vi behöver ett rum till. Givetvis i Rydebäck. Om ni känner någon som ska sälja så hör av er till mig :)
Begränsad budget!!

Inför alla helgons dag som är imorgon...

Här kommer ett litet tips till er som har mist någon som står er nära eller för er som bara vill tända ett ljus för alla dessa själar som av en eller annan anledning vandrat vidare.

Alla har inte möjligheten att ta sig till en minneslund eller gravplats men ni kan ändå tända ett ljus i valfri stad via webben. Det är en väldigt fin idé.


#mittljus

https://svenskakyrkan.se/mittljus/tandettljus


Våga dela din sorg. Ingen av oss människor på denna jord lever ett helt liv utan att gå igenom någon period av sorg. Sorg är en del av livet, lika stor del som glädje och förväntningar. Varför är det fortfarande då så tabu att prata om det?

Delad sorg är enklare att bära.

Njut av er fredag och av varandra!

Kram
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards