Sylvia

Alla inlägg under juni 2015

Av Sylvia - 4 juni 2015 20:23

Hej fina ni :)

Ja ni e så fina för att ni tittar in här hos mig!

Och ja...jag är tacksam för att just du gör det...


Idag är min store påg på äventyr i Göteborg, nämligen på Liseberg med klassen. Hoppas han har det superkul och att det fungerar med åksjuketuggummin som han fick med sig.

Min lille påg kom hem från skolan med känning av migrän. Han ringde mig på jobb. Han hade redan tagit medicin och lagt sig, så jag jobbade på den halvtimmen som jag hade kvar. Köpte lite gott med mig hem till honom....


Mumsiga maränger...

Lagom till huvudvärken släppte kom morfar på middag. Det är så mysigt att han bor så nära. Jag och Melvin satt och kramades i soffan och insåg att vi skulle vara själva hemma till middagen. Då kom vi på att vi kunde ringa morfar :) så det gjorde vi!


Pulled pork (Tulip) med diverse tillbehör. Så gott! Istället för hamburgarbröd tar jag Fazers rågkusar.




Vad tycker ni...ska jag köpa mig ett tält till trädgården istället för växthuset jag drömmer om? Ett litet mysigt kryp in! Hm...inte så vattentätt precis...

Puss & kram

Av Sylvia - 3 juni 2015 19:34

Hej där...

Idag fick jag äntligen tillbaka min Klongvas - Äng!

Jag reklamerade den eftersom gallret blivit alldeles fördärvat av det blomsterpulver som ofta medföljer när man köper snittblommor.

Tusen tack KLONG för att ni bytte ut gallret och tusen tack NorrahH som förmedlat min reklamation.





Köpte blommor med mig hem...


Rosor & Brudslöja


#vågavägrablomsterpulver

Utvecklingssamtalet med Oliver gick strålande igår. Är så stolt över mina killar som båda är duktiga och skötsamma elever.


Det är ständiga utflykter med Olivers och Melvins klasser. Superkul och alla elever är väl värda det efter denna terminen. Igår var det dags att göra matsäck igen...

Pannkakor....igen!

Melvin har varit på Skåneresa idag och har precis kommit hem. Nöjd och sprudlande glad. Imorgon åker Oliver till Liseberg med skolan och ska ha en mindre matsäck. Middag på kvällen ingår så därför behöver han inte ha så mycket med sig.


Ha en go' kväll!

Av Sylvia - 2 juni 2015 16:48

Gaaaaaahh.... Fy f-n för vädret!

JAG VET att jag tjatar och gnäller på vädret och över att jag bara fryser hela tiden. JAG VET att jag inte sprudlar av glädje och hoppar jämfota av lycka. JAG VET att jag just nu inte inspirerar eller kommer med storslagna idéer.

FÖRLÅT för det!

Men jag känner mig så jädrans låg och detta väder hjälper banne mig inte till ett dugg.

Men ändå verkar ni trogna läsare stå ut med mig. Resultatet för maj månad såg jag idag och jisses...NYTT rekord igen, tredje månaden i rad! TACK!!!
Välkomna ni nya som hittat hit. Så himla kul!

Idag har vi haft en något lugnare dag på jobb och även hunnit med ett morgonmöte med frukost. Mysigt! Men framåt eftermiddagen fick jag så ont i magen och mår illa. Vissa dagar är allt nästan som vanligt och så kommer det sådana här dagar då smärtan blir så jobbig att jag mår illa. Hade inga Voltaren med mig så jag härdade ut tills jag kom hem. Nu ligger jag på soffan med värmekudde på magen, filt och väntar på att Voltarenen ska kicka in. Vill gråta men vad fan hjälper det!

E-n-d-o-m-e-t-r-i-o-s stavas eländet!


Här kommer en liten remainder om vad Endometrios är...

"Endometrios orsakas av att celler som liknar livmoderslemhinnan hamnar utanför livmodern och fastnar på fel ställen i kroppen, främst på organ i buken. Dessa endometriosceller börjar växa och orsakar inflammationer inne i buken vilket kan leda till buksmärtor, ärrvävnader och sammanväxningar. Med tiden kapslas endometrioscellerna in av kroppens försvarsmekanismer och det bildas endometrioshärdar eller cystor."

Det är nu 2,5 månad sedan jag blev opererad och fick tagit bort min högra äggledare och äggstock samt en cysta som växt fast i livmoderväggen. Sjukdomen är kronisk och en operation kan förbättra läget men bara tills nya endometrioshärdar och cystor bildas. I mitt fall har jag tyvärr inte upplevt någon förbättring vilket känns oerhört tråkigt. Det var ingen rolig operation att genomgå och jag hade iallafall hoppats på att få några år utan smärtor.




Det positiva är att läkaren som opererade mig verkar ta det på allvar och jag har fått en tid hos henne redan nästa vecka.

Min morsdagpresent!
Bricka och glasunderlägg "Slice of life" design Carolina Gynning.

Hur gör ni för att stå ut i detta väder? Jag tackar gud för att Cypern väntar runt hörnet. Längtar så!

Jag har iallafall kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent (som om jag inte redan har en lååång lista - älskar presenter)!



Gummistövlar från Hunter ska jag önska mig!

Jag använder faktiskt gummistövlar jättemycket. Det är så lätt att sticka ner fötterna i dem och det är perfekt när man är ute i alla väder med hund och på fotbollsmatcher. Även tidiga sommardagar då daggen ligger kvar i gräset använder jag gummistövlar.

Nu har jag vilat ett tag! Snart ska vi på utvecklingssamtal med Oliver. Tänk att han slutar mellanstadiet om en vecka! Till hösten är han högstadieelev :)

Kram på er!

Puss

Av Sylvia - 1 juni 2015 21:02

Äntligen - den första sommarmånaden är här!


Har sovit otroligt dåligt inatt. Ovanligt för att vara mig. Jag brukar somna som en stock, sova djupt hela natten och ändå vakna och känna mig så trött. Jag bär på många tankar och känslor som måste benas ut och beslut ska fattas.

Idag har det varit en väldigt spännande och intensiv dag på jobb. Tio tillträden till tio olika bostäder gick av stapeln idag. Nio av dem på vårt kontor.


Tio glada köpare fick nycklarna till sina nya boende. En pirrande och glädjefylld dag. Allt gick bra och smidigt med alla banker.

Stannade kvar i stan efter jobb innan vägningen. Chilla fick stanna hemma idag och pappa gick ut med henne mitt på dagen. Strosade runt och letade skärp utan resultat. De skärp jag har är megastora.

Vägdag idag alltså. Det var plusminusnoll förra veckan. Idag rörde det på sig igen. Trots våffla med nutella igår :)






Nu är jag 0,3 kg från mitt mål! Om jag nu ska stanna på min utsatta målvikt. Tills nästa måndag då jag träffar coachen igen ska jag bestämma mig.

Jag körde genom Pålsjö skog och till minneslunden på hemvägen. Det är väldigt, väldigt vackert där nu när allt är så grönt och fint. Men också så väldigt, väldigt sorgligt. Jag undrar när jag ska ge mig tid att sörja, våga känna efter och bearbeta.



Skönt att denna dagen också är slut!

Kram
S

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards