Sylvia

Direktlänk till inlägg 25 juni 2015

Ett grönt ryck!

Av Sylvia - 25 juni 2015 21:45

Hej där :)

Var är sommaren? Tog tights och klänning idag, bara fötter i tygskorna och bara en tunn jacka. Hur tänkte jag? Det är ju snarare vantar och täckjacka som gäller! Man blir så less på detta väder. Sommaren kommer väl? Jag börjar tvivla.

Det är tredje dagen med huvudvärk, men något lite bättre idag. Blev rädd igår eftermiddag när jag först fick en kraftig smärta i vänster öra och sedan bakom vänster öga. Har aldrig upplevt det tidigare. Det gjorde sjukt ont. Började nästan gråta! Efter en halvtimme släppte det efter att ha tagit nya migräntabletter. Idag har jag googlat på medicinen jag börjat ta för endometriosen. Mycket riktigt kan den ge kraftig och ihållande huvudvärk eller migrän :( Blir knäpp! Är det meningen att man ska ta en medicin för att bli kvitt ett problem och då få nya pga medicinen? Idag har jag haft ont i magen också. Vet inte hur man ska palla detta liksom :(

När jag kom hem från jobb satte jag mig i soffan och deppade en stund. Sen vet jag inte vad som for i mig!? Jag kände bara att jag inte vill deppa ihop så jag körde till Plantagen och köpte lite gröna växter på rean som började idag. Växterna jag hade ute tänkte pappa inte på under veckan han bodde här. Eller så tyckte han att det regnade tillräckligt :) Det kan också vara jag som glömt be honom vattna. Hur som helst var det lilla jag hade där ute stendött. Likaså två gröna växter inne.


Fyndade olivträd och gröna växter till halva priset. Körde hem och planterade och fixade i mina krukor. Försökte att inte tänka på värken i huvud och mage. Chilla sprang runt och lekte i trädgården under tiden.


Olivträden i krukorna på framsidan! Det blev fint. Hortensiorna jag hade där innan klippte jag ner och planterade om i andra krukor. Hoppas de tar sig (tänk om jag hade ett växthus).


Någon slags fikus som ska tåla att "glömmas bort" och tåla solljus! En till varje fönster vid TV-hörnan. Korgarna köpte jag också. Gillar att använda korgar som krukor. De ger en ombonad känsla.



När jag ändå var igång så började jag ändra om lite bland mina inredningsprylar och damma på samma gång. Inte i hela huset men lite här och där.

Blev förälskad i denna krukan (också från Plantagen).

Istället för att köpa fredagsblommor imorgon, köpte jag gröna växtblad till min vas på Ica idag. De kostade bara 39:-! Hoppas att de kan stå ett tag nu. Gröna och sköna!




Kommer ni ihåg att jag tog över mammas fina murgrönor när pappa flyttade? Jag har inga gröna fingrar och med just murgrönor brukar jag inte ha tur. Än lever de, men för säkerhets skull har jag tagit sticklingar. Mest för att försäkra mig om att de ska leva kvar. Eller iallafall höja oddsen.


Planterade en av sticklingarna i jord idag.

Saknaden efter mamma är fortfarande stor och fortfarande inte riktigt greppbar. På Cypern kom jag på mig själv med att tänka ut en present till henne. Jag brukade alltid köpa något med mig hem till både mamma och pappa när vi varit utomlands.

Det gör fortfarande så ont!

Fredag imorgon....
Skönt!

Kram
S

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards