Sylvia

Alla inlägg under mars 2014

Av Sylvia - 13 mars 2014 20:15

Njuter i fulla drag av solen. Idag gick jag en lång runda på minst en timme med Chilla när jag kom hem från jobb. Melvin lekte med Vilgot och Oliver var kvar på skolan. Det var nästintill vindstilla och så vackert. Jag blir nästan lite rörd när det är så där vackert, lugnt och fint. Vi var mer eller mindre ensamma på stranden. Chilla fullkomligt älskar att vara ute nu när vädret är såhär.

Vackert! Älskar Rydebäck!

Oliver har sovis med sin klass i skolan inatt. Det inleddes med en teaterpjäs där vi föräldrar fick komma och titta. Men Oliver var inte med i pjäsen och ville inte att vi skulle komma!! Jonas jobbar så jag och Melvin cyklade en runda längs stranden när han kom hem från kompisen. Vi delade en pizza på pizzerian och cyklade sen hem igen. Mycket motion idag!

Av Sylvia - 12 mars 2014 20:02

Melvin och hans nya cykel:

Vi cyklade ner till KG (konstgräsplanen) och där stannade Melvin och Jonas och kickade lite boll. Jag och Chilla tog en promenad.

Nu sitter vi i soffan och slappar!

Av Sylvia - 12 mars 2014 17:32

Hela min köksö blommar! På min utflykt till Höganäs i lördags hittade jag en nätkorg som jag tänkte ställa krukor med vårlökar i. Igår köpte jag därför några olika vårlökar med mig hem. Imorse hade de redan börjat slå ut. Lilla Bogaget rear ut allt till halva priser (tips om ni vill shoppa) och jag sprang en snabb runda inom igår. Det blev bara några små saker som kunde komma till användning i nätkorgen.

De små plastäggen och ett lite större i keramik (till höger) kommer ifrån Lilla Bohaget. Det gör även ljuslyktan inköpt i somras. Krukorna är från Plantagen. De små äggen i krukorna är faktiskt små ljuspins som jag ska dekorera blockljus med till påsk.

Underbara vårlökar!

Och...så har påsklovslappen från fritids kommit. Fixa och trixa igen!

Jag och Melvin har gjort läxorna klara och sitter just nu och väntar på att Jonas ska komma hem. Melvin vill såklart ut och cykla på sin nya cykel och vill absolut att Jonas ska vara med. Jag funderar på om jag ska cykla med Chilla i koppel...hon kan behöva tröttas ut :)

Av Sylvia - 11 mars 2014 21:46

Just nu sitter jag på bussen hem från stan efter en tjejkväll på Pitcher's. Är så mätt efter deras enorma Caesarsallad. Kunde dessutom inte låta bli att beställa efterrätt! Pitcher's är ett väldigt bra ställe på alla punkter utom servicen. Vi hade en mysig kväll och babblade på som vanligt om allt från förlossning (Emma är höggravid) till Rögle!!


Idag har har killarna fått sina cyklar. Vi fick köra i två omgångar för att få hem dem. Fick bara bild på Oliver med sin superfina cykel. Melvin var på fotbollsträning.

Glad kille!

Snart framme vid busshållplatsen. Ha en trevlig kväll!

Av Sylvia - 10 mars 2014 17:56

Det är måndag mina vänner och arbetsveckan rullar på igen. Vårkänslan är kvar och solen värmer. Gick en sväng i Norra Hamnen med Chilla på lunchen. Så fint det är där. Folk satt ute och drack kaffe, härligt!


Oliver tränar idag på KG men han tar sig själv både dit och hem. Melvin är hos bästa kompisen Melker och äter kvällsmat där. Helt otippat fick jag en stund för mig själv. Älskar när den där vardagslyxen infinner sig. Jag tog en lång promenad med Chilla längs Fortuna strand. Vi gick ut på bryggan som återigen blivit lagad efter andra stormens härjningar. Älskar frihetskänslan jag får av strand och vatten. Chilla känner också av den tydligen för hon blev helt vild av att få springa i sanden. Att gå ut på bryggan tycker hon dock är lite läskigt!


Sitter nu i soffan med en cappuccino och lyssnar på tvättmaskinens centrifugerande. Snart dags att ta tag i vardagssysslorna igen. Bläddrar i senaste numret av Villaliv och till min förtjusning handlar en artikel om uterum. Nu får jag till och med mina tankar bekräftade här, helt fantastiskt! Jag är nämligen helt övertygad om att en tillbyggnad av ett året-runt-uterum höjer värdet på vårt hus. Så förutom att det skulle ge oss mer yta och fantastiska mysstunder så kommer vi inte att förlora pengar på det, tvärtom! Men jag är ju gift med en bankman så ingenting som handlar om utgifter förhandlas fram över en natt. Det är en lång process, men jag är som tur är, född envis!

[Bild]


Ha en fin måndagkväll!

Av Sylvia - 9 mars 2014 22:18

Melvin hade egentligen någon form av extra träning kl 9 men vi tog det lugnt och lät honom själv avgöra om han ville gå. Han har redan tränat två gånger denna veckan. Olivers lördagsträning är också kl 9 så det kan ju vara skönt att få ta det lugnt någon morgon under helgen.


Morgonmys i soffan!

Killarna behöver nya cyklar så efter en skön morgon körde vi på cykeljakt. Först lämnade jag Chilla till mina föräldrar och sen styrde vi Audin mot Svågetorp. Vi hade fått tips om att Stadium i Svågetorp hade en stor utställning cyklar med bra priser. Synd bara att cyklarna inte var monterade och uppställda i butiken än. Snopet! De hade fina gympaskor så jag och Melvin köpte vars ett par.




Vi kommer att matcha våra nya vårjackor så fint!

Till min stora förvåning fick jag alla mina tre killar att följa med in på Ilva, nu när vi ändå var så långt söder ut! Oliver och Melvin gick med oss och kollade på soffor men sedan gick de och satte sig i cafeterian och spelade spel. Jag ville så gärna titta på matbord live och inte bara över nätet! Än en gång blev jag förvånad då Jonas fastnade för ett exakt sådant bord som jag så hett önskar mig.


Men nu var vi ju på cykeljakt så något köksbord blev det inte!

Efter en smarrig fika på espresso house körde vi hemåt och till Sportson i Ödåkra. Där hittade killarna sina drömcyklar och efter det inköpet kan jag ju bara fortsätta att drömma om köksbord! Cyklarna ska vi hämta på tisdag då det först skulle monteras på diverse extratillbehör så som lås, stöd och stänkskärmar.

Ikväll har jag tömt min mobil på bilder. Det var helt fullt i minnet då drygt 3100 bilder tar lite plats! Nu är det tomt i mobilen och jag kan gå loss igen...


Sov sött!

Av Sylvia - 9 mars 2014 08:33

Vilken underbar vårdag vi vaknade upp till igår. Som vi längtat och som vi behövde den.

Jag, Jenny och Doris körde till Höganäs. En mysig utflykt på den internationella kvinnodagen. Vi besökte saluhallen i den gamla glaseringsfabrikens byggnad. Hela lokalen andas historia och där var så fint. Även inredningsbutiken Magasin 36 finns här. Det var mitt första besök men definitivt inte mitt sista. Nästa gång blir det nog både lunch och fika där, eller hur Jenny? Titta och njut....


Vi besökte även Lager 157 och ittala outlet. Lite shopping så här på årets första vårdag kändes så rätt!

Efter denna förmiddagstur blev det även en eftermiddagstur med Oliver och Jonas till Väla. Vi köpte lite kläder till killarna. Bland annat vars en vårjacka.

Till kvällsmaten kom lillebror Lalle och Anna med sin Primus. Vi åt fläskfilé, potatisgratäng och bearnaisesås. Vi såg mellofinalen och hejade fram fantastiska Sanna Nielsen till vinst.

En perfekt lördag med fina människor omkring sig, det kan inte bli bättre.

Av Sylvia - 7 mars 2014 21:10

Veckans bästa dag är här!


Oliver och Melvin har haft en lugn eftermiddag hemma med mig. Oliver har varit på Karlslundsbadet med klassen och var nog trött. Melvin behövde också en lugn fredag. Kvällen blev lika lugn med mat från pizzerian. 


Vita fina fredagstulpaner pryder nu köksbordet.



Villamässan i Malmö har dragit igång och jag skulle gärna vilja gå. Hade varit rent livsfarligt med tanke på hur många fler idéer 

jag hade fått med mig hem. Någon av er som ska dit? 


Ha en trevlig fredag och njut av helgen!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards