Sylvia

Alla inlägg under september 2013

Av Sylvia - 1 september 2013 17:34

Usch ja..vi är trötta nu, såhär på eftermiddagen. Att lägga sig tre på morgonen fungerar inte så bra för mig! Inte för Jonas heller. Men vi är säkert inte ensamma om att känna så idag. En som lagt sig ännu senare (eller tidigare, beror på hur man ser på det!) är min lillebror. Så här hänger vi tillsammans och försöker mästra tröttheten. Glass med choklad-och kolasås, delicatobollar och stora koppar kaffe räddar dagen. För att inte glömma fotbollen på TV!!!

Av Sylvia - 1 september 2013 12:17

Oj vilken trevlig 50-årsfest Chirley och Stefan bjöd på igår! Ett bevis tydligt nog att ålder bara är en siffra. Det var fullt ös på dansgolvet som på vilket disco för 20-åringar som helst! Till och med värdens 82-åriga mamma släppte loss till några av 80-talets sköna slagdängor. God mat och många roliga och fina tal fick oss att glömma att det var nästintill full storm. Ett av festtälten höll på att lämna både en och två gånger och tillsist flög också tälttaket av! Men med många handlingskraftiga män på samma ställe surrades tält och tak ordentligt på plats igen. Lyllos Chirley som har ett stort presentbord att hugga in på idag!

Lite seg är man allt idag och sängen kändes så skön! Men nu är vi uppe, har ätit frukost och Oliver har kommit hem från farmor och farfar. Melvin och Chilla har sovit hos Melker. Det var tidig match i Ekeby idag för Melvin och killarna i FF P05. Chilla och Melvin är nu på kalas i Svedala med familjen Lilja. Vilka fina vänner vi har som ställer upp på detta sätt. Guld värt!

Idag kommer lillebror med sina killar på fika. Och vid frukostbordet talade min älskade man om att det är en kanonmatch på viasat sport precis när Lalle kommer. Undrar om Lalle och J gjort upp om detta?!

Nu ska jag försöka komma ur morgonrocken och uträtta några ärenden på Plantagen och djuraffären.

Ha en trevlig söndag!





Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards