Sylvia

Alla inlägg under augusti 2013

Av Sylvia - 7 augusti 2013 21:12

En helt oplanerad dag i solen med en spontanlunch hos en vän i Glumslöv, så har min dag sett ut.

Melvin har varit hos Melker och Oliver hos Fredrik och lite hos oss. Jag blev bjuden på lunch hemma hos Agneta på Hillesdals gård i Glumslöv. Några jättemysiga timmar med en vän som jag inte träffat på länge. Gården ligger nog på Landskrona kommuns bästa läge med utsikt över Glumslövsbackar, naturreservatet Hilleshögs dalar och Ven. Helt fantastiskt fint och med en man som är trädgårdsmästare kan deras trädgård inte vara något annat än rena idyllen.

Nu sitter jag i vår egna mer spartanska trädgård med vissna blommor och höaktig gräsmatta och funderar på vad vi skulle kunna göra bättre. Allt, typ....!

Jonas är och tränar och jag har fått i uppgift att leta hotell inför min födelsedagsresa till Rom. Sämre uppgift kan man ju få. Ni får gärna komma med förslag på ett någorlunda fint hotell i centrala Rom som inte kostar en förmögenhet.


Av Sylvia - 6 augusti 2013 22:55

Är riktigt seg om dagarna och värmen gör ju inte en piggare! Borde säkert, storhandla, rensa garderoberna, tvätta golven och putsa fönsterna, men jag gör ingenting. Jo...fixar frukost, lunch, fika och handlar det nödvändigaste. Plockar fram badbyxor och handdukar, hänger upp blöta badbyxor och handdukar, tvättar badbyxor och handdukar. Men det gör inte så mycket...jag njuter av mina sista lediga dagar.

Idag kom våra nya sängkläder som jag beställt. Jag tvättade dem och lät dem torka ute. Finns det något som luktar godare än det?

Lilla Chilla växer så det knakar och är idag 4,5 månad gammal. Ikväll var vi på vår andra lektion och det gick bra. Inte helt enkelt det här med att lära en hund en massa saker men det får ta tid, det kommer att ta tid! Hon så fin min lilla gumma.

Av Sylvia - 5 augusti 2013 09:41

Tre hela veckors semester tillsammans är slut. Jonas sida av sängen var tom när jag vaknade i morse. Supertrist! Önskar vi hade en dag eller helg tillsammans bara J och jag. Det blir inte mycket tid över för oss vuxna när man är hemma hela familjen (inte annars heller för den delen), det är mycket fokus på barnen.

Hoppas du får en bra dag på jobb....

Av Sylvia - 5 augusti 2013 09:41

Tre hela veckors semester tillsammans är slut. Jonas sida av sängen var tom när jag vaknade i morse. Supertrist! Önskar vi hade en dag eller helg tillsammans bara J och jag. Det blir inte mycket tid över för oss vuxna när man är hemma hela familjen (inte annars heller för den delen), det är mycket fokus på barnen.

Hoppas du får en bra dag på jobb....

[Bild]

Av Sylvia - 4 augusti 2013 22:43

Av Sylvia - 4 augusti 2013 16:13

Eskilscupen fortsätter! Igår spelade Oliver och Fortuna P02 två matcher och förlorade båda (Fortuna-Malmö plus Fortuna-Holbaeck). Tappra och duktiga killar som orkar i den tryckande hettan som var igår.

På kvällen var det 40-årsfest i Halmstad för att fira svägerskan. Festtält i trädgården och god mat. Trevligt på alla sätt men Oliver var helt färdig och mådde inte riktigt bra.

Nu sitter jag (vi) och väntar på att final i D-slutspel ska spelas 17:10. Våra killar har gjort en strålande insatts idag och vunnit sina tre matcher. Idag är det inte fullt lika hett. Hela dagen blir alltså vigd åt fotboll. Men det är kul att det går så bra för våra killar.

Imorgon börjar Jonas jobba efter fyra veckors semester. Var har dem tagit vägen? Jag har en vecka kvar, ensam med killarna. Hoppas vi får fint väder.

Av Sylvia - 3 augusti 2013 11:37

Eskilscupen i Helsingborg spelas under de varmaste dagarna denna sommaren. Cupen inleddes igår med två matcher för Fortuna P02. En vinst och en förlust och enormt bra kämparanda. Extra kul att Oliver fick göra ett av målen.

Igår kväll efter sista matchen följde familjen Thorsson med oss hem på en bit mat. Och överraskad blev jag då det bjöds på skönsång och jättefin presentlåda med bl a lyxchoklad och bubbel av Thorsson's. Tackar och bugar.

Idag är det spel igen för Fortuna P02 och redan i morse kl 09:20 spelades första matchen. Stor förlust mot MFF tydligen enligt sms-rapport från J. Själv stannade jag hemma och lät Melvin sova. Hade själv hoppats få sova, men kunde inte somna om när jag vinkat av O & J. En del disk kallade på uppmärksamhet och när den var avklarad hittade jag en bra plats i solen :)

Nu slappar jag och Melvin och laddar för kvällens 40-årsfest för svägerskan. Present ska hämtas och Chilla ska få ett avsvalkande bad.

Hej och hå!

   

Av Sylvia - 1 augusti 2013 23:20

En mysig dag med Jonas, Oliver, Melvin, Lalle, Alvin & Elias...och jag! Full fart hela dagen på Tosselilla med dessa grabbar har det varit. Allt som gick att köra, åka, klättra och gunga på testades. Men kan någon förklara varför stänger de klockan sex? Vi han knappt med allt och då var vi på plats när de öppnade. Vi struntade i att grilla på kvällen och öste på med aktiviteter. Vi åt sedan på en rastplats vid kyrkan i Röddinge innan vi körde hem med mätta, trötta och nöjda barn.

Nu bilder....

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards