Sylvia

Alla inlägg under april 2013

Av Sylvia - 8 april 2013 21:56

Dagen började med att megatrötthet och konstig känsla i kroppen, framför allt i huvudet. Har hållit i sig hela dagen. Trist! Hoppas inte blodtrycket börjar bråka igen.

Vi har varit på utv-samtal med Melvin idag och det var bara positiva ord vilket gjorde oss glada och stolta såklart! Vår söta kille.

Efter kvällsmaten tog vi en promenad, jag och Jonas, Melvin cyklade. Oliver vill inte med denna gången. Vi gick längs Fortuna strand och bort till affären. Kallt men så skönt och framför allt väldigt mysigt. När vi kom hem, rosiga om kinderna, gjorde vi varm god choklad i vår kapselmaskin.

Hoppas jag känner mig piggare imorgon för då är det kick-off med jobb.






Av Sylvia - 7 april 2013 20:28

Eftermiddagen slutade med en kaffeinbjudan från lilla Doris. Presentöppning för Doris och fika, sämre kan man ju avsluta en söndag på.

Nu laddar vi inför en ny arbetsvecka. Den innehåller förutom jobb, utv-samtal, kick-off med jobb, fotbollsträningar, simskola, parkour, frisörbesök, tjejkväll, fotbollscup i Lerberget och i Häljarp (kloning), middagsbjudning i Svalöv och kusinkalas.

Ha en skön söndagskväll!

Av Sylvia - 7 april 2013 15:17

Äntligen, efter flera års önskan om en kapselmaskin har jag fått hem en! Nu sitter vi här och myser med en "hemmagjord" cappuccino. Kul!

Killarna är på sitt håll med kompisar och jag och Jonas kunde köra till Väla i lugn och ro. Vi tog även en fika på Espresso house.

Påsken är utflugen och innan idag kände man nästan för att röja och vårstäda i trädgården. Tror att vi väntar en vecka till. Det är fortfarande för kallt för att plantera blommor i krukorna.

Av Sylvia - 6 april 2013 20:48

Lång dag i Nils Holgerssonhallen i Skurup med Fortuna P05. Jimmie, Melker och Melvin hämtade mig 09:15. Jonas och Oliver åkte inte lika långt för Olivers match. P02 spelade på Heden mot Gantofta, Olivers första match på evigheter. Matchen slutade 3-3 och Oliver fick göra mål. Det gick bra för Fortuna i Skurup också. Melvins lag vann sina tre matcher, höll nollan i alla tre och Melvin satte två mål. Totalt sett en bra fotbollsdag som slutade kl 16 idag!

Slappar nu i soffan! Oliver har sovis med Tim här idag och Melvin hänger med dem. Jag googlar på kapselmaskiner då Jonas "gav mig" det som påskpresent. Det är ju en hel vetenskap det där med kapselmaskiner! Kom gärna med tips på vilka ni har och om ni är nöjda med dem. Just nu lutar det åt Dolce Gusto Kapselmaskin Genio, silver. Det blir nog en tur till Media Markt och netonnet imorgon.

Igår träffade jag Melvins klasskompis hund, en Bichon Havanais. En liten prinsessa som heter Mynta. Blev kär! Det är en ras som är i stort sett samma som Shih Tzu. De förekommer inte på Blocket direkt och nu undrar jag var man kan köpa en valp utan stamtavla? De kostar runt en 14 000 kr om man köper via kennel med stamtavla. Det är inte alls intressant eftersom jag inte vill ha en utställningshund. Tips här med tack! En blandras Bichon Havanais/pudel är också väldigt intressant.

En annan liten prinsessa fyller 5 år idag. Lilla söta Doris...satt uppe igår till midnatt och gjorde ett födelsedagskort till henne. Tyvärr räckte inte tiden till riktigt idag så hon får sin present och kort imorgon. Grattis till dig Doris.




Av Sylvia - 5 april 2013 23:44

Av Sylvia - 5 april 2013 22:41

Fredag igen, och en barnfri sådan! Helt oplanerat då både Oliver och Melvin helt plötsligt fixat sovis hos kompisar. Det blev pizza, soffläge och Let's Dance för mig och Jonas. Känns alltid lite konstigt när barnen inte är hemma men samtidigt lite skönt.

Igår kom mitt efterlängtade armband från MOW. Det var precis så fint som jag tänkt mig. Idag kom krukorna från zbh och ranunklerna är inköpta. Lite eftermiddagskaffe hos Ingrid satt också fint.

Imorgon är det fotbollscup som gäller och påskpyntsborttagning om det finns tid över!

Vi hörs!

Av Sylvia - 3 april 2013 21:07

Jag och Melvin har varit på simskolan idag. Han har missat många gånger mest pga att han inte vill och jag inte orkat bråka. Jag har helt enkelt inte varit den "perfekta" mamman! Nu är ju risken stor att han inte blir godkänd och får sin bronshaj. Två gånger är det kvar och vi håller hoppet uppe. Simfröken sa att han är duktig men att det handlar om att orka simma längre och längre.


Den där sommarlovslappen har kommit nu och jag får lite ångest över sommarlovet. Förra sommaren var jag "mitt mellan två jobb" och kunde vara hemma nästan hela sommaren. Så lär det inte bli denna sommar. Jag vet inte hur det fungerar på andra skolor, men hos oss verkar det som om "alla" lyckas få barnen lediga i 10 veckor! Det hade vi nästan också kunnat om jag och Jonas inte lägger någon semester ihop alls. Men semester för oss är att få tid att umgås hela familjen, göra utflykter och bara få vara, tillsammans. Vi får se hur vi får ihop det. Vi hoppas på att farmor, farfar, mormor och morfar kan hjälpa till lite. Oliver säger att han kan ta hand om Melvin och göra mat osv, men jag vet inte om jag kan förlika mig med den tanken. Möjligtvis en halv dag eller så.


Hela vårt hus är som ett stort påskägg fyllt med godis. Känns fel att kasta godiset men jag måste ta tag i det nu. Man går och småäter hela tiden! Jag tog med några påsar påskskum till jobb häromdagen, men det finns mera, mycket mera.


Melvin och jag har suttit och ritat mandalas. Det gör dem i skolan som avslappning och Melvin tycker om det jättemycket. När jag var i Ullared i fredags köpte jag ett häfte till honom, han fick det i sitt påskägg. Mysstund!


Kort vecka och imorgon är det redan torsdag, hur skönt är inte det?!

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards