Sylvia

Alla inlägg under februari 2013

Av Sylvia - 6 februari 2013 19:50

Ikväll har killarna skrivit ett brev till Messi. Ska bli kul och se om han svarar! ?

Av Sylvia - 5 februari 2013 19:49

Bokat och klart! Äntligen ska barnen få uppleva min och Jonas favoritstad-LONDON! Dessutom ska de få se sitt favoritlag Manchester United.

Av Sylvia - 4 februari 2013 17:03

Helgen rusar iväg och swisch så var det måndag igen. Tröttare än någonsin och med kronisk huvudvärk pga bihålorna. Borde kanske ringa doktorn iallafall! Drygt tre veckor nu.

Hämtade killarna i Svalöv igår vid ettiden och blev bjudna på lunch samtidigt. En krämig kräftsoppa med örtmuffins, efterrätt och kaffe med kaka. Jag var ståndaktig och åt bara soppan. När de andra åt efterrätt och kaka knaprade jag på två rutor 70% mintchoklad! Fy f-n vad bra gjort av mig!! Vågen envisas med att inte röra sig ur fläcken. Ska kanske byta batteri?!

Det blev en snabbis till Väla efter Svalöv för att köpa fotbollsskor till Oliver. Kom hem utan skor men med två kuddar istället. Så kan det gå!

Idag har jag fixat till vårt badrumsfönster. Det var lite väl mycket insyn genom det fönstret och jag har länge tänkt att vi skulle sätta upp en gardin där. Jag är ingen hejare på att sy och kom istället på att man kanske kunde frosta glaset. Hittade en rulle på Clas Ohlsson igår som skulle bli perfekt. Så idag har jag mätt och klippt och fixat. Är nöjd med resultatet. Har satt fram min fina julklapp från svärföräldrarna också. Tvål och handkräm från Odd Molly.

Ha en skön måndag i skitvädret!

Av Sylvia - 2 februari 2013 23:07

Det blev Malmö idag. Vi började med en lunch på Mando steakhouse. Jag beställde en Ceasarsallad med kolgrillad kyckling. Tyvärr har influensan/bihålerna gjort så att jag varken känner smak eller lukt så jag fick äta med ögonen. Är alldeles säker på att salladen smakade fantastiskt!

Vi strosade runt och frös en hel del! Desto trevligare att få värma sig med en god kaffe på Espresso House. Ingen stor shoppingdag inte men det var inte heller tanken. Jag köpte fina allglas på Lagerhaus och en vetekudde till nacken. Jonas köpte en bok. På hemvägen blev det en tur inom IKEA där vi köpte stora rödvinsglas. Jag var ju sugen på Gynnings glas, men de var inte så fina i verkligheten. IKEA duger bra!

Kvällen har bestått av mys framför TV:n. Melodifestivalen och ostbricka och sedan På Spåret från igår. Nu blir det sängen. Barnen har det gott hos farmor och farfar. De ringde och sa gonatt för en timme sedan. Vilken skön och avkopplande dag och kväll.

God natt!

Av Sylvia - 2 februari 2013 09:03

Ligger och drar oss i sängen efter en mysig fredag i Asmundtorp hos familjen Andersson. Taco, tequila och fruktsallad smakade mycket bra, även om jag fick hoppa över tequilan. Någon ska ju köra och av någon konstig anledning blir det alltid jag! Fick mitt favoritkaffe iallafall så jag är nöjd.

Denna helgen är vår BF-helg (barnfritt helg) och farmor och farfar kommer snart och ska mysa med killarna. Vad jag och Jonas ska hitta på är fortfarande något oklart! Kom gärna med tips! Det lutar just nu åt Malmö.

Lite bilder från veckan!

Av Sylvia - 1 februari 2013 17:33

...att jobba i Helsingborg igen! Dagen har rusat iväg och det känns som om jag inte varit därifrån.

Firade mig själv lite genom att gå in på "Lilla Bohaget" som jag har saknat. Där var alldeles nyrenoverat och fint. Kunde såklart inte gå därifrån tomhänt! Så en ljusslinga med små hjärtan fick det bli. Just nu hänger den i vårt lilla trappfönster. Ljusslinga på batteri är perfekt. Den kan man göra många olika arrangemang med. En praktisk matlåda som jag sett på nätet för ett tag sedan blev äntligen inköpt på Granit. Kanon då jag alltid har med mig många små burkar med diverse mat. Nu kan man förvara allt i en och samma låda och ändå ha det som ska värmas och det som man vill äta kallt var för sig. Utmärkt idé! Tål micro och diskmaskin och kostar 59 kronor.

Nä nu ska jag pussa på mina pojkar! Puss till också och ha en skön fredag .

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards