Sylvia

Direktlänk till inlägg 30 december 2012

Nedräkning

Av Sylvia - 30 december 2012 17:32

Nu är det verkligen nedräkning! Imorgon är det sista dagen på detta året. 2012 ska bli 2013, måste känna hur det käns att skriva!! Såhär i slutet ska man kanske sumera det gångna året.


Om man ser till arbetssituationen har 2012 varit ganska turbulent, minst sagt! Jag slutade på 3etage i Hbg i mars då vikariatet var slut. Hade trivts så enormt bra och det kändes väldigt tungt. Men det hade pratas om att öppna ett kontor i Landskrona. Så blev det ju också! Gästspelade på en ekonomiavdelning som bokföringsassistent och sen kom det ett långt härligt sommarlov med barnen. Sommarvädret var inte det bästa men vi hade en underbar vecka på Mallorca. När min nya anställning i Landskrona satte igång i mitten av augusti var jag utvilad, laddad och positiv. Tyvärr blev den känslan inte långvarig. Kontoret stänger 31/1.


Familjelivet 2012 har rullat på med sådan fart att jag verkligen knappt hängt med. Fotbollsträningar, matcher och cuper. Tyvärr har Oliver varit halvskadad och missat en del. Hoppas innerligt att 2013 blir bättre för honom. Melvin har klarat sig från skador (även om hans huvudvärk gjort att han fått stå över ibland). Melvin har simmat sig till guldfisken och vårterminen 2013 hoppas vi blir hans sista när det gäller simskolan. På tal om skola så har ju Melvin gått sin första termin i ettan och klarat detta galant. Han både läser, skriver och har lärt sig klockan. Oliver har klarat sin första termin på mellanstadiet lika galant. Antalet läxor har ökat markant och om man frågar Oliver är han inte så lycklig över detta!


Vuxentiden blir lidande och detta är väl den stora uppgiften för mig och för oss inför det nya året. Mer motion, tid för varandra och för var och en. En ekvation som vi inte fått ihop under se senaste åren och allra minst det senaste året! Lovar oss själva bot och bättring!


Och så då sist men inte minst....Wilma och Zimba. Icke att förglömma! Zimba fick ju flytta hemifrån en månad i höstas och har efter detta blivit nästan som förbytt! Han jamar inte lika mycket och väcker oss inte om morgonarna längre. Han har helt enkelt fattat...om han ska bo här så får han lyda! Hoppas det håller i sig.... Wilma är söt och busig och jag hoppas de båda håller sig friska 2013 också.


Är ni laddade inför sista dagen på 2012? Har ni några nyårslöften? För bloggen har det ju gått bra. Fler läsare och det glädjer mig och inspirerar! Min blogg finns numera länkad på Må Bättre's hemsida bland länkar de rekommenderar. Så himla kul!


Kram



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sylvia - 8 maj 2020 12:18


  Välkomna att kika in hos mig HÄR på www.sylviabloggen2.wordpress.com   KRAM  ...

Av Sylvia - 31 oktober 2018 10:40

  Hej fina...   Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com       Välkomna!Kram S ...

Av Sylvia - 29 oktober 2018 18:15

  Hej där...   Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga!     Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal.   Ska 2019 bli året då ...

Av Sylvia - 25 oktober 2018 21:24

Hej fina... Torsdagkvällen är kommen och arbetsveckan är snart slut. Oliver har varit både i Ängelholm och i Jönköping med skolan denna veckan. Utflykten till Jönköping berättade unge herr Olsson om hyfsat sent i tisdagskväll. Det innebar att de skul...

Av Sylvia - 23 oktober 2018 19:27

Hej där...Nu är hösten här med besked. Idag vaknade vi upp till en mörk, regnig och ruskig dag och vindar med stormstyrka.Just idag skulle Oliver ta tåget till UpZone i Ängelholms hembygdspark (med skolan) för att prova deras höghöjdsbana uppe bland ...

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards