Sylvia

Alla inlägg under november 2012

Av Sylvia - 13 november 2012 18:00

Nu snackar vi tapetval så alltså inga allvarliga och drastiska beslut. Men dock ett val som ska göras! Som jag nämnt tidigare är det "New England" stil som gäller. Fortfarande ljust och så med lite shabby chic som jag gillar, men med lite marina inslag!

Sitter hos frissan just nu och bloggar. Snart min tur att bli friserad! Det blir väl topparna som vanligt!!

Hjälp mig välja.....

Av Sylvia - 12 november 2012 16:38

Lämnade hemmet imorse hyfsat prydligt och kom hem till ett kök utan luckor och lådor! Därmed är projekt 1 igång! Nu återstår val av dörrhandtag.

Just nu sitter jag bara i soffan och njuter av tystnaden. Oliver och Melvin är hos kompisar och jag försöker vårda mitt värkande huvud! Mår illa och har haft skallevärk hela dagen! Mitt blodtryck är lite högt igen, iallafall det dom kallar undertryck och det är nog därför jag har en konstig värk i skallen. Jag ska numera mäta trycket några gånger per dag för att min doktor ska kunna se hur mitt blodtryck ter sig. 133/95 var det nu och det är väl inte så bra. Så nu sitter jag här och försöker vila ner trycket!! Får se om det hjälper.

Av Sylvia - 11 november 2012 18:43

Zimba har kommit hem igen och han och Wilma hälsade fint på varandra. Annars har de inte brytt sig så mycket om varandra.

Igår blev det ett besök på Ekeby möbelaffär. Det är så kul att gå och titta på inredning men man blir ju helt sjukt sugen på att byta ut varenda möbel här hemma! Vi åkte dit för att kolla soffbord till ovanvåningen och vi hittade ett direkt i entrén. Det blev inget köp utan det var mest en inspirationsrunda.

Igårkväll firade vi Jonas moster och morbror som fyllde år. En massa god mat och andra onyttigheter stoppade jag i mig.

Ännu mer onyttigt blev det idag hos pappa då det blev farsdagsfika hos mina föräldrar. Pappa blev glad för sin pepparkvarn och Jonas för sin slips.

Har även hunnit med en tur till Rusta i förmiddags eftersom jag lovat köpa en ljusstake till mamma där. Smet inom Mio möbler och sög in ännu mer inspiration. Blev såklart förälskad i ett köksbord som hade funkat till våra köksstolar. Oj vad mycket man vill....!

Av Sylvia - 9 november 2012 17:14

Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt. Känner mig extra ödmjuk och tacksam för att vi kan mysa ihop. Ruggig historia det där med den 9-åriga tjejen som försvann men hittades tack vare "Missing people" organisationen. Stackars lilla tjej och vilken mardröm för hennes föräldrar innan de fick hålla om henne igen.

Ikväll väntar vi hem Zimba som bott hos familjen Thorsson nu i en månad. Ska bli spännande att se om han trivs att komma hem. Hade han själv fått bestämma hade han nog gärna stannat kvar!

Fryser som besatt på jobb och såg ett par söta torgvantar i en liten gullig butik i LA idag, Påulander Design. Dem skulle jag vilja ha, då kan man ju skriva på tangentbordet och vara varm om händerna ändå!

Slagit in pappas pepparkvarn idag. Hittade en bit omslagspapper som blivit över när Olivers skolböcker skulle slåss in. Passar väl perfekt till en fotbollstokig morfar också!

Ha en underbar fredag och mys så mycket ni bara kan.

Av Sylvia - 8 november 2012 22:24

Så blev det en liten tur till lasarettet för att Oliver mådde dåligt efter att ha slagit i huvudet rejält när han spelade fotboll med kompisarna. En trött, illamående kille med huvudvärk, ljuskänslig och yrsel. När Oliver vill gå och lägga sig och sova fast hans kompis är kvar här betyder att något är fel. Han som vi normalt måste tvinga i säng om kvällarna! Kändes bäst att få kollat upp det. Vi hade tur som inte behövde sitta så länge utan fick rum direkt. Läkaren konstaterade lätt hjärnskakning men alla värden var bra så vi fick tack och lov åka hem igen.

Som det kan bli...

Av Sylvia - 8 november 2012 19:29

Fick ett par eftermiddagstimmar för mig själv idag då både Melvin och Oliver var hemma hos kompisar. Körde till Elgiganten och köpte farsdagspresent till min pappa. En batteridriven pepparkvarn som maler kornen när man vänder kvarnen upp och ner! Jag har en sådan själv och pappa tyckte den var "fräck" när han såg den. När jag ändå var "på den sidan" av Väla passade jag på att gå inom Flower Team. Om man nu kan bli helt "tagen" av en butik, så blev jag det! Där finns så otroligt mycket vackra saker så man blir förtrollad. Dessutom skyltar de upp ett julrum mitt i butiken varje år och det är helt underbart. Skön julmusik på svag volym och allt fick mig i en skön stämning. Köpte på mig några små pysselsaker! Efter spontanbesöket på Flower Team blev det ett snabbt besök inne på Väla köpcenter, som är så otroligt fint. Ytterligare en farsdagspresent!

Väl hemma mellan hämtningar av barn och matlagning så pysslade jag till min lilla minikrans. Söt om jag får säga det själv!

Av Sylvia - 7 november 2012 19:39

Firat Jonas med paket imorse och ett pizzeriabesök ikväll efter Melvins simskola. Nu myser vi med godis i soffan (trots att det är mitt i veckan).

Av Sylvia - 6 november 2012 20:48

Som sagt köket ska få sig en makeover i form av ny färg på köksluckorna. Lite små detaljer som en ny sockel i rostfritt och nya handtag ska hjälpa till att förnya köket. Tror att det kan bli himla bra! Detta är alltså projekt 1. Projekt 2 är mellanrummet på ovanvåningen. Rummet som glömdes bort när vi flyttade in! Vi köpte en del möbler förvisso men den viktiga touchen med små inredningsdetaljer blev aldrig av. Nu ska det bli en fondvägg med stjärnor, ny matta och soffbord, nya gardiner, fönsterlampor osv. Datorskrivbordet ska ut och på så vis ge lite luftigare känsla. Älskar att hålla på med små renoveringsprojekt och inredning.


Köpte Jonas present idag på lunchen! Inte helt enkelt i Landskrona kan jag säga! Inget MQ, Brothers eller Gant. Som tur var hade de en snygg tröja på Olofsson, så den fick det bli. Det är ju födelsedag imorgon! Trots att jag försökte hålla mig borta från damavdelningen var det som en magnet drog mig till en underbart fin Odd Molly blus, en rosa dröm (för endast 995 kr). Usch...jobbigt! Julklapp kanske?


Annars har min tisdag rullat på med full fart. Hämta på fritids, lämna på fotbollsträning, låna Doris med hem en stund (mys), laga mat, slänga in tvätt, hämta på fotbollsträning, äta, plocka undan, tömma diskmaskinen, hänga upp tvätt, lägga barn! Men roligast mitt i vardagsbestyren idag var Olivers provresultat på MA-diagnosen de hade före lovet! Min duktiga kille.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards