Sylvia

Alla inlägg under november 2012

Av Sylvia - 21 november 2012 19:39

Projekt 1 står lite stilla just nu eftersom alla fasta partier är färdigmålade. Vi väntar på luckorna. När de kommer är det lite trix att få upp dem och sedan ska handtagen på plats. Den rostfria panelen kommer nästa vecka och då blir köket helt klart.

Projekt 2 inleds imorgon så ikväll har vi röjt undan på ovanvåningen så att målar-Werne kan tapetsera. Här är ganska rörigt just nu men jag tycker jag hanterar det förvånansvärt bra! Till och med blodtrycket har gått ner...haha!!

Det var avslutning på Melvins simskola idag. Tyvärr har han skrapat upp sitt finger ganska ordentligt och trots att vi plåstrade om fingret och plastade in hela handen vågade han inte bada! Synd om honom eftersom de hade lekar idag när det var avslutning. Han ville gärna vara med och fröken lät honom vara domare uppe på bassängkanten! Jag pustar ut och ser fram emot att ha en aktivitet mindre 6 veckor framöver! Kommer dock att sakna våra Picknickstunder i bilen påväg till simskolan.

Av Sylvia - 20 november 2012 22:30

Tjoflöjt så var denna dagen slut! Trött som bara den är jag också.

Läst läxor med barnen och det gick som smort. Så fort J kom inom dörren körde jag till Ikea för att köpa handtag till köksluckorna. Otur nog så hade de vi bestämt oss för tagit slut, trots att jag kollat lagerstatus innan idag. Efter några telefonsamtal bestämde vi oss för att köpa svarta handtag! Vi har ju svart granitskiva. Är dock fortfarande inte säker eftersom jag varit helt inne på krom. Modellen är dock den vi sett ut.

Något försenad och konfunderad över beslutet på Ikea hämtade jag Jenny i Rydebäck och körde till kusinen i Gantofta. Där var det inredningsparty och Gith bjöd på goda snittar och Sofia hade gjort söta (och väldigt goda) cupcakes. Får nog spana in hennes blogg efter receptet på hennes cupcakes med pepparkakssmak!

Nu ska jag sova och hämta nya krafter!

Av Sylvia - 19 november 2012 17:53

Frusit hela dagen på jobb men nu ska vi äntligen få fler element till vårt kontor. Jag har verkligen fått användning av mina söta torgvantar! Det funkar ganska bra att knappa på tangentbordet med dem på...hihi. Dagen började med blixthalka och kö ut från Rydebäck pga någon olycka. Måste fixa vinterdäcken nu känner jag.

Måndagsmorgonen är tung men kvällen ganska skön. Vi har inga aktiviteter att passa på måndagar nu under vintern. En lugn start på veckan. Resten av denna veckan är fulltecknad med bl a lite aktiviteter för mig! Imorgon blir det inredningsparty och på lördag Ullared. Ska bli kul med Ullared eftersom jag inte varit där på några år. Har typ fem saker på handlingslistan så jag ska verkligen bara gå och titta och köpa det jag känner för. Hoppas på att hitta lite fina saker till vårt "nya" kök och mellanrum däruppe. Ingen stress bara en trevlig dag med trevligt sällskap.

Hatar att ha mössa men eftersom det trots allt behövs så måste man ju ha en!! Såg söta mössor på Pernilla Wahlgrens blogg och fick en idé. Hade ett gammalt sidenband i byrålådan och gav mig på ett försök att piffa upp min mössa. Upp till er att bedöma om det är godkänt eller inte. Man kanske skulle byta till ett mindre brett band?

Av Sylvia - 18 november 2012 18:40

Av Sylvia - 18 november 2012 12:03

Idag är det segt i stugan! Men efter en mycket trevlig lördag är det värt det!

Fina Alvin blev ordentligt firad och överöst med presenter. Han bjöd på korvstroganoff till middag och kladdkaka till kaffet.

Från kalas till middag i Gantofta hos Wallertoft. Där bjöds det på god mat, dricka och trevligt sällskap. Olivers tränare och sambo var också bjudna. Eftersom min kusin Gith bor grannar med Wallertoft och de också hade lite fest, så gick vi alla över till dem en liten stund. Det blev lite dans och mingel innan vi gick tillbaka igen. Alla barnen skötte sig exemplariskt och hade kul tillsammans. En mycket trevlig kväll. Så kul att få lära känna en massa härliga människor.

Idag ska vi hälsa på i Svalöv och fira farsdag. Det kommer att bli riktigt god mat, kalkonmiddag.

Ha en skön söndag mina vänner. Kram

Av Sylvia - 16 november 2012 17:41

Sitter här i soffan och suger in den sköna fredagskänslan. Hemmet är lite upp och ner minst sagt, men efter ett varv med dammsugaren och avtorkning av köksbänken så får jag vara nöjd. Arbetet fortsätter på måndag. Som tur är ska vi inte vara hemma så mycket i helgen. Imorgon är det kalas för Alvin Bus som fyller 5. Därifrån åker vi till Gantofta för middag hos en fotbollskompis till Oliver. En kul lördag full av möten med trevliga människor. Söndagen bjuder på barnkalas för Melvin och farsdagsmiddag i Svalöv.

Köpt nya byxor som jag ska ha imorgon. Lite crazy, silvermönstrade men med en vit enkel topp och svart kavaj så hoppas jag att det inte blir för mycket!

Nu ska vi mysa! Tacomiddagen är på G, godispåsarna väntar på oss och jag önskar er en skön fredag!

Kram

Av Sylvia - 15 november 2012 18:32

Strax före lunch ringde Olivers lärare och berättade att Oliver fått en annan kille över sig vid klätterställningen på skolgården! En ren olycka då kompisen hoppade från ställningen precis när Oliver kom springande. Han hade fått hela killen över sig och tappat andan. Mörbultad i huvudet, skrapmärken på käke och hals, yr och illamående IGEN! Exakt en vecka sedan hans förra smäll mot huvudet och läkarbesök. En riktig olycksfågel min lille Oliver.

Jag fick såklart köra och hämta honom och tog med honom tillbaka till jobb. Han verkade inte må dåligt så jag gick och köpte pölse med bröd till honom. Han missade ju skolunchen. Av ren slump tittade Jonas moster och morbror förbi kontoret och blev såklart paffa att se Oliver där. När de fick höra vad som hänt tog dem honom med sig på stan för att köpa "tröstglass". Han kom tillbaka med typ 2 kg godis!! Nu ikväll verkar han fortfarande ok så han hade tur i oturen.

Här hemma blir köket vitare och vitare. Längtar tills det blir klart. Det kommer att bli jättebra. Googlade lite på handtag idag och fick upp en sida där man kunde köpa snygga handtag. Dessutom, om man hade en egen blogg, fick man 20% rabatt om man visade bilder på bloggen och länkade till deras hemsida. Detta gällde även amatörbloggare som jag! Lite kul...

Av Sylvia - 14 november 2012 20:38

Melvin tog sina simmärken idag, silver- och guldfisk. Nästa vecka är det sista simlektionen och då blir det mest bus och lek, alla grupper mot simlärarna. Det är uppskattat bland barnen!

Här hemma rullar det på med "pimpandet" av köket. Alla täckskivor och andra fasta partier är nu slipade och grundmålade en gång. Smutsigt och rörigt just nu men ser fram emot slutresultatet. Luckorna kommer nästa vecka.

Tapet till ovanvåningens fondvägg (väggen intill Melvins rum) är nu vald. Önskar bara att det fanns mer tid över så vi haft tid att köra en runda till och kolla soffbord! Har sett ett på Chili, ett på Härliga hem och ett i Ekeby! Dörrhandtag ska också väljas, men jag tror att vi har koll där efter att ha tittat på Ikeas hemsida.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards