Sylvia

Alla inlägg under juli 2012

Av Sylvia - 4 juli 2012 23:14

   Vi njuter vidare av vår lediga tid tillsammans. Försöker ta dagen som den kommer och hittar på lite småaktiviteter med barnen. De är väldigt nöjda med att få vara hemma och bada i poolen och leka med kompisar och bara få känna av att ha mamma och pappa hemma i sin närhet. Igår blev det bio på kvällen, Spiderman 3D och jag var inte så förtjust i att stänga in mig i en mörk biosalong när temparaturen ute var högre och solen sken, men filmen var faktiskt riktigt bra.

                                Killarna retar mig för att jag blev förälskad i Spiderman!!     


   Nu ikväll grillade vi och efter det körde vi in till stan och Norra Hamnen. Vi åt god glass från Sia-glassbaren och sen blev det en runda på den nya minigolfbanan vid Sillen & Makrillen. Jättefina banor och riktigt kul att spela. Jag och Oliver kom på delad sistaplats och Lille Melvin blev två, bara 5 fem slag mer än Jonas. Den lille killen (Melvin alltså) har sådan känsla vad han än utövar för sport...så länge det är en boll inblandad. Kan varmt rekomendera er att åka dit en skön och vindstilla kväll som denna. Vi avslutade kvällen med drickpaus på BunkerBar med utsikt över sundet och solnedgången.


            Livskvalitet    


   Fortfarande är vi oventandes om vi kommer att få med oss Jonas bror och familj till Mallis. Thomas ligger fortfarande inlagd med blodförgiftning och även om hans värden stadigt blir bättre är oddsen inte så starka för att han kommer att få åka för läkarna. Vi får ta en dag i taget och viktigast är att han blir återställd.


                                       Kram till er alla och var rädda om er!

Av Sylvia - 2 juli 2012 22:27

   Idag har vi varit lediga tillsammans. Visserligen är jag arbetslös men njuter av att vara ledig med övriga familjen. Den 13:e augusti börjar jag min anställning som administratör på 3etage's nya kontor i Landskrona. Ska bli himla kul att vara med från start.


   Som vanligt är det mycket fotboll här i vår familj. Igår var det EM-final som vi givetvis såg. Idag har J till killarnas stora glädje (och hans) bokat biljetter till träningsmatchen mellan Manchester United och Barcelona på Ullevi i augusti. Nu ikväll blev det Olympia för att se HIF-Gävle. Farfar och Morfar hängde också på och det skulle visa sig bli en riktigt trevlig match med många mål till rätt lag.

  

                                                                                                                            


   Det har trots allt varit lite mer än fotboll idag. Tack för det! Vi har varit på Höganäs Keramik en sväng. Vi, som så många andra har deras mattallrikar Collection, inköpt för många, många år sedan. Tyvärr har J råkat slå sönder en av tallrikarna och vi hoppades på att vi skulle kunna köpa en ny. Men ack nej! Vi har även Collection kaffemugg och assiett som vi började spara ihop när vi träffades för 17 år sedan Vi åkte till Höganäs varje månad och köpte en kopp och assiett i 2:a hands sortering. Muggarna har fällt färgen och alla muggarna har nu olika nyanser mörkblått. Vi blev båda stormförtjusta i den nya modellen och slog till på vita muggar och assietter denna gången. Melvin och hans bästis Melker (M & M) var med och efter inköpet var klart tog vi oss en fika, och gissa vilka muggar de serverade kaffet i....?


                                                  


                                                                           


   Tyvärr har Jonas bror råkat ut för en tråkig händelse precis. Ett litet sår på tummen som har lett till en kraftig blodförgiftning och operation. Detta äventyrar nu deras möjlighet att följa med på vår semesterresa. Håller alla tummar och tår för att hans ska hinna tillfriskna och att vi kan få komma iväg på vår efterlängtade resa.


                                                  


                                     


                                                  


                     Var rädda om er därute!

Av Sylvia - 1 juli 2012 12:05

   Hade jättetur med vädret återigen på mitt kalas! Vi kunde sitta ute och mysa fram till kvällen, barnen badade och hade kul. Perfekt dag helt enkelt! Här kommer lite bilder.


      Vi åt smörgåstårta och till kaffet hade jag gjort glass/maräng tårta och mini-cupcakes som hade en strykande åtgång!

Härligt att vara tillsammans alla. Jag fick superfina presenter från alla. Porslin (se fatet med cupcakes), kombinerad väska/plånbok, kläder och presentkort på Cervera.

       


                                  Ha en skön söndag och glöm inte att söndagen är en vilodag   

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards