Direktlänk till inlägg 23 juli 2012
PESTOPAJ
Pajdeg
2,5 dl dinkelmjöl
100 gram matfett
3/4 dl kesella
Fyllning
200 g pesto på burk
1,5 dl riven ost
1 dl rostade pinjenötter
Äggstanning
1 dl vispgrädde
3 ägg
1 3/4 dl kesella
Gör pajdegen och tryck ut i en pajform (eller i åtta minipajformar). Förgrädda i 10 min på 225 grader.
bred ut peston i pajskalet (-en). Lägg över riven ost och toppa med rostade pinjenötter. Häll över äggstanningen och grädda i 30-35 minuter på 200 grader.
God att servera till parmaskinka och en tomatsallad (skiva tomater och lägg på en bädd av ruccola, skiva mozzarella och varva mellan tomatskivorna. Skiva rödlök i tunna ringar och lägg på. Strö över flingsalt och ringla rikligt med olivolja över.)
Hej fina... Klicka HÄR så kan ni följa mina senaste inlägg på sylviabloggen.wordpress.com Välkomna!Kram S ...
Hej där... Nästa år, 2019 är det minsann hela 10 år sedan jag började blogga! Jag har varit trogen bloggplatsen i alla dessa år även om jag flera gånger tänkt att det kanske är dags att byta portal. Ska 2019 bli året då ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | |||
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|