Sylvia

Alla inlägg under juni 2011

Av Sylvia - 8 juni 2011 19:58

   Oj vad varmt det har varit idag! Hoppas bara inte det blir något åskoväder inatt. Avskyr åska, speciellt på natten. Om det kommer på dagen och jag inte är ensam kan jag tycka det är mysigt.


   Killarna var svettiga och trötta och jag funderade på om Oliver skulle orka spela fotboll i denna värmen. Själv hade jag planerat springa idag och jag var högst tveksam till det också! Oliver låg rak lång på golvet efter middagen och orkade nästan inte röra sig. Men fotboll blev det! Jonas som fick rycka in som extratränare fick med sig båda killarna till KG. Så jag kunde ju inte vara sämre! Jag snörade på mig joggingskorna och begav mig ut på min runda. VARMT men det gick...shit va skönt! Fick se sista halvtimmen av träningen och lille Melle Pelle var med på träningen med de tre år äldre grabbarna. Kan säga att han inte alls var sämst!! Nu ligger vi utmattade alla fyra och slappar i soffan. Ska asa mig själv in i duschen och tillbaka till soffan tror jag!


   Hm...måste dock prova min vita klänning som jag köpte via nätet och som var fin men inte så fin som på tjejen på hemsidan!!!! Lurad IGEN! Gör den tabben typ en, två gånger per år och lovar mig själv att ALDRIG beställa på nätet igen. Har ju tänkt ha den på studentfirandet av barnens nästkusin på fredag. Ser väldigt mycket fram emot Simons fest, ska bli jättekul med en massa trevliga och festsugna människor.


Av Sylvia - 6 juni 2011 15:17

   Vilket väder vi har! Otroligt att det kommer så passande när man är lite långledig

Hade det supertreviligt i lördags med Annelie, Jörgen, Gustav och Oscar på besök. Vi åt gott, och drack gott och njöt av att få sitta och prata medans killarna lekte tillsammans. Gick ner en runda till stranden och sundet låg spegelblankt och vackert. Det känns ända in i hjärtat av lycka av att få bo såhär nära stranden. Oliver tog sitt premiärdopp och de andra barnen sprang och lekte med håvarna. Vi gick hemåt vid 21-tiden och sen blev det både efterrätt och fotbollsmatch. Barnen hade såklart inte glömt bort att vi spelade fotboll familj mot familj förra sommaren. Det blev fotboll denna gången också och vi hade jättekul allihopa. Först en timme efter midnatt skildes vi åt.


   Igår besökte vi stugan i Röstånga och firade Jonas mamma eftersom vi inte hade firat henna på morsdag förra helgen. God mat och lite lekar i form av bl a kubb. Återigen helt underbart väder.


   Idag har vi slappat ett tag på stranden. Men nu är det fullt ös i trädgården igen. Jonas ska skura plattorna och i veckan som kommer ska både stenar och ett nytt trädgårdsmöblemang inköpas. Målet är att ha allt klart i trädgården till nästa helg.

Av Sylvia - 3 juni 2011 20:33

   Igår hann vi med en massa. Jonas grävde ur för kommande stenar, jag planterade lite blommor. Barnen lekte med kompisar här hemma under tiden. På eftermiddagen körde vi hem Oliver och Joel till Joel där de skulle sova. Jag, Jonas och Melvin körde till krukstället här i Rydebäck. Två stora betongkrukor blev inköpta och lite annat smått och gott. Uppe i varv och nöjd med allt vi hunnit med tog jag tag i mitt nya motionssätt, jogging. Eller lunkande...som Jonas sa...och som faktiskt stämmer. MEN jag rör på mig iallafall!! Det gick bra denna gång också, härligt.


   Melvin var inte glad över att få gå på dagis idag när det visade sig att det kappt var några barn. Det var med tunga steg vi lämnade en gråtande Melvin vid "vinkfönstret". Lugn dag på jobb. Bakade en ananaspaj som vi åt ute i solen. Många lämnade tidigt och jag gick lite tidigare än vanligt. Skönt att hämta hem Melvin, som trots allt haft en bra dag. Han, Oliver och Joel spelade fotboll med 7 andra killar i 1,5 timme här hemma på vår fotbollsäng. Jag passade på att sola lite och Zimba höll mig sällskap. Han går fint i koppel ute i trädgården och älskar det..inte kopplet precis, men att få vara ute. Har faktiskt dammat och fixat lite nu ikväll efter grillning och badandet av killarna. Imorgon vill jag njuta av solen och sedan av våra gäster, Annelie, Jörgen, Gustav och Oscar.

Ska bli riktigt skänt med tre lediga dagar.

Av Sylvia - 2 juni 2011 09:37

ODD MOLLY M11635 BEIGE COTTON - 

MIN MORSDAGPRESENT!!!! Tänk jag önskade mig en termosmugg från Bodum! Blev VÄLDIGT glad och överraskad. Kan klara mig med en vanlig kaffetermos ett tag till tror jag :0))


   Idag väntar trädgårdspyssel och kompislek för mina nyklippta söta killar. Känner nästan inte igen Oliver som nu klippt av sig sitt långa hår. På fotbollsträningen igår var där en kompis som frågade vem han var!! Ska se om jag hittar några fina krukor och Jonas ska gräva undan jord och förbereda för där vi ska ha stenar framför häcken. Inga rabatter här inte. Vill hellre ligga i solstolen än på knä i gräsmattan lukandes ogräs i sommar.

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards