Sylvia

Alla inlägg under juli 2010

Av Sylvia - 5 juli 2010 20:32

   ...vad tider går fort. En vecka av vår semester har passerat och med underbart väder. Vi har tagit denna veckan som gått till att "landa" och komma in i semesterlunken. Dagarna har spenderats på beachen Fortuna. Jag har blivit både randig och sönderbränd i vanlig ordning...att man liksom inte lär sig!! Kvällarna är ju lika fantastiska och barnen vill ju gärna känna att det är sommarlov och kunna få vara uppe längre, vilket de såklart fått. Vi har passat på att umgås med nära och kära.


  I tisdags var familjen Hansson här på grillning och kvällsdopp, i torsdags blev det Tosselilla med min lillebror och hans familj. Oliver fick ta en kompis med sig och valet föll på Tim "Timpa", en klasskompis till honom och en riktigt go kille. Vädret var kanon och ännu var det inte någon semesterrusning eller några köer. I lördags var det äntligen dax för Gith, Niklas, Sofia, Alex, Chirley och Stefan att hälsa på hos oss för första gången i Rydebäck. En supertrevlig kväll med massor av mat (lär mig aldrig) och härligt sällskap. Barnen som fått sin efterlängtade pool under dagen badade och hade kul för att sedan självmant lägga sig till rätta på våra bänkar i trädgården när kvällen blev sen och somna.......har aldrig hänt förr, men mysigt hade dem och gott sov de efter allt badande. Synd att tiden alltid har en förmåga att gå snabbt när man har trevligt.


  Igår sov hela familjen tills Oliver väckte oss 09.45!!! Det blev frukost i vrålfart för kl 12 var det barnkalas hos Ludvig och hela familjen var bjuden. En lugn avslappnad söndag fick vi i A-torp och hemma. Förutom att Jonas fick ett ryck med sitt målningsprojekt på kvällen hade vi inte mycket vettigt för oss. Idag har jag tvättat och tagit hand om strykhögen och packningen inför legoland-äventyret. Barnen tycker det ska bli så kul men de är ju lite bekymrade över Roxy och tycker att vi kan ta med honom och hans kisslåda...  !! Men han har det nog bättre hemma. Mormor och morfar ska bo här medans vi är borta och ta hand om hus, blommor och katt tills vi kommer hem torsdagkväll. Kan ju alltid hoppas på att de blir lika frälsta i Rydebäck som vi (och solnedgången över Fortuna när de går ner och tar ett kvällsdopp som jag hoppas de gör). Vill fortfarande att de ska flytta hit.


   Kram på er alla! Återkommer när vi är hemma igen.    

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards