Sylvia

Alla inlägg under juni 2010

Av Sylvia - 3 juni 2010 20:20

   Ibland blir det ju inte som man tänkt sig! I tisdags morse vaknade Melvin med magont. Fick honom till att ligga på soffan och morna sig och dricka lite saft, men efter en stund så kom saften upp igen!! Bara att inse att han inte skulle få vara med på sin efterlängtade utflykt och jag skulle få ta en vab-dag. Som tur var piggnade han till efter några timmar och det magonda försvann. Ösregn var det ute men inne hos oss fixade vi till världens mysigaste picnik på golvet. Melvin var helnöjd med detta och sörjde inte värst mycket över att han missade en våt utflykt till stranden med dagis.


En lång dag inomhus med ösregn som sagt utomhus. Timmarna blir dryga och Melvin kom med ett bra förslag, nämligen att vi skulle baka. Han har Kråkes bakbok och där finns enkla recept och bra bilder för att barnens själv ska kunna baka. Det blev chokladbollar rullade i kokos och pärlsocker som vi ska bjuda mormor och morfar på när de kommer till oss på söndag.


   Som tur är har vädret bättrat sig för som sagt i tisdags kände man ju bara för att ge upp!! typ 12 grader, mörkt och regnigt. Nu skiner solen och värmen har börjat komma. Hoppas det håller i sig som de lovat. Man fattar ju inte att det snart är midsommar och semester för våran del, tre veckor till semstern idag!!

Ni som har följt min blogg vet att imorgon är en stor dag för familjen Olsson. Imorgon kväll kör jag till Höganäs för att hämta hem Roxy. Sju långa veckor har gått sedan vi bestämde oss för honom och nu äntligen är det dax. Jag och Melvin har ställt fram hans saker ikväll och förberett lite. Här kommer en bild på det fina klösträdet. Trevlig helg till er alla redan idag då jag misstänker att jag inte har tid att blogga imorgon    .

                   

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Skapa flashcards