Sylvia

Alla inlägg under november 2009

Av Sylvia - 4 november 2009 20:01

   Vaknade i morse och hade rejält ont i halsen, känner mig frusen och stopp i näsan, inte så kul, men så länge barnen är friska så klarar jag mig. Oliver fick sin vaccination idag i skolan och var såååå duktig. Jag var beredd på att kanske få stanna kvar i skolan tills det var avklarat, men det ville han absolut inte, han ville sköta det själv. Vilken stor och duktig kille man har. Minnet från hans blodgruppering inför hans kommande halsoperation var ju färskt för mig iallafall, då de stack, tryckte och hade sig utan att det kom något blod för att kärlet gick sönder så de fick sticka honom i andra armen också. Usch, det var en pärs för mig som är spruträdd medan han klarade det med bravur och ville inte ens sitta i mitt knä. Som tur var har det inte gjort honom spruträdd iallafall. Öm i armen är han dock ikväll efter vaccinationen och det var ju Melvin också efter sin men det gick över efter två dagar. 


   Helgen som gick var lugn och skön med kalas i Halmstad hos kusinerna. Lika kul som alltid att träffas. I söndags våldgästade vi lillebror som äntligen hämtat hem sin kattunge, gissa om jag och två till blev helt sjuka....Oliver som redan har en låååång önskelista till jultomten bestående av Star Wars lego i alla möjliga varianter, var helt beredd att ge upp dessa önskningar mot att få en kattunge istället. Som tur är blev inte Jonas lika förtrollad även om han också erkände att det var bland det sötaste han sett, jag har en liten svaghet annars att vilja ge efter för sådana önskningar eftersom jag är så glad för djur. Nu har vi ju dock våra kära fåglar och jag kan undra vad de hade tyckt om kattsällskap!  

  


   Såg ni att första snön föll idag....lite mysigt faktiskt!  


  

Presentation


Så kul att just Du tittar in här hos mig! Här kan du läsa om mig, mina älskade pojkar och allt som händer i vår lilla familj. Ett och ett annat inlägg lär handla om inredning då detta ligger mig varmt om hjärtat. Håll tillgodo...

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

F R Å G E S T U N D

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards